Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома

24 Березня, 2021 р., 16:13
Торгово-промислова палата України повідомляє, що аграрії, врожаї яких постраждали внаслідок несприятливих погодних умов, мають можливість підтвердити істотні зміни обставин умов договорів, які сільгоспотваровиробники уклали з контрагентами під урожай 2020 року. Для цього потрібно звернутися до Торгово-промислової палати України за телефоном: 0676240976 або на електронну адресу: nla-law@ucci.opg.ua
22 Березня, 2021 р., 16:12
Законом України від 16 грудня 2020 року №1086-IX «Про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо зняття вікових обмежень для роботи на державній службі» внесено зміни до статті 118 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».
10 Березня, 2021 р., 16:15
16-18 березня 2021 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ) відбудеться комплекс виставкових заходів. Про це інформує Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.
02 Березня, 2021 р., 16:11
Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації доводить до відома інформацію про те, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, пов’язаною з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та введеними карантинними обмеженнями, терміни проведення виставково-ярмаркових заходів у 2021 році можуть змінюватись. Для уточнення необхідної інформації рекомендують звертатися до організаторів заходів.
18 Лютого, 2021 р., 12:56
З лютого 2020 року розпочав роботу Портал управління знаннями НАДС. Завдяки чому публічні службовці отримали можливість покращувати знання вдома чи, навіть, під час обідньої перерви. Адже відтепер їхати кудись на навчання не потрібно. Все це можна робити онлайн.
05 Січня, 2021 р., 16:06
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України (далі - Кодекс) повідомляє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних