Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотечні фахівці Великобурлуцької територіальної громади провели виробничу нараду

Дата: 05.02.2021 13:51
Кількість переглядів: 554

Захід відбувся 4 лютого 2021 року у приміщенні КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека». На порядку денному розглядалися актуальні питання бібліотечного життя громади: планування та звітність публічних бібліотек у поточному році, переведення бібліотечних фондів та каталогів з ББК на УДК, участь у Всеукраїнських та регіональних конкурсах та питання, які виникли у зв’язку з приєднанням 9 сільських бібліотек-філій до мережі бібліотек Великобурлуцької територіальної громади з грудня 2020 року.

Перед присутніми виступили директор КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» Галина Фендрикова, методист Наталія Носко, редактор Любов Розуменко та завідувач КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей» Маргарита Ніконенко.

В ході наради обговорювались основні моменти в роботі бібліотек, вирішувались нагальні питання та відбувався обмін думками і досвідом серед бібліотечних працівників. Особлива увага приділялася здобуткам і проблемним моментам в діяльності закладів. Нарада пройшла в конструктивному руслі та окреслила головні цілі, важливі задачі, пріоритетні напрямки діяльності з метою просування бібліотек, як інформаційно-просвітницьких закладів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних