Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася урочиста зустріч керівництва Великобурлуцької громади з воїнами-інтернаціоналістами

Дата: 15.02.2021 10:32
Кількість переглядів: 488

 

Фото без описуУ День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який щорічно відзначається в Україні 15 лютого, у Великобурлуцькій публічній бібліотеці відбулася урочиста зустріч керівництва Великобурлуцької громади з воїнами-інтернаціоналістами.

У заході взяли участь Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, начальник управління освіти, культури та спорту селищної ради Олександр Мельников, голова Великобурлуцької районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Олександр Сємєнцов, учасники бойових дій в ДРА та Чехословаччині, представники районних ЗМІ, громадськість.

Звертаючись до присутніх, Віктор Терещенко зазначив, що афганська війна є найболючішою сторінкою в історії збройних конфліктів за межами України, у яких довелося брати участь нашим співвітчизникам. «Ми завжди пам’ятатимемо про тисячі загиблих в горах Афганістану наших хлопців, про наших юних земляків, які не повернулися живими до рідного дому. Світла їм пам'ять», - зазначив Віктор Терещенко. Він висловив воїнам-інтернаціоналістам глибоку вдячність за те, що вони чесно і мужньо виконали свій військовий і громадянський обов’язок, побажав їм усім здоров’я, миру і добробуту.

В пам’ять про всіх загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів було оголошено хвилину мовчання.

За мужність і героїзм, проявлені під час виконання військового обов’язку в Афганістані, та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Почесною грамотою Великобурлуцької селищної ради було нагороджено воїна-інтернаціоналіста Олександра Сємєнцова. Подяки Великобурлуцького селищного голови оголошено також учасникам бойових дій в Афганістані Володимиру Чуприні, Олександру Товстуну, Миколі Руднєву, Сергію Штефану; а також Віталію Ворошилову, Михайлу Плюваченку, Олександру Сіренку - учасникам бойових дій в Чехословаччині.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних