Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 лютого відзначається День спротиву окупації АР Крим

Дата: 26.02.2021 11:16
Кількість переглядів: 1686

 

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України в нашій державі щорічно 26 лютого відзначається День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Запроваджено цю дату з метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, та з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців і представників інших національностей.

До цієї дати у закладах освіти Великобурлуцької територіальної громади будуть організовані та проведені тематичні бесіди, години спілкування, виставки літератури, конкурси малюнків за темами: «Автономна Республіка Крим: традиції, культура, релігія», «Героїчні сторінки в історії територіальної цілісності України», «Події в Криму очима дітей», «Крим – це Україна», «Крим - невід’ємна частина України» та ін.

У бібліотеках громади для читачів оформлено тематичні книжково-ілюстративні виставки. Також в соціальних мережах розміщено онлайн-виставку – презентацію «Крим - це Україна».

Всі заходи проводитимуться із суворим дотриманням норм карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних