Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Суб'єктами господарювання нагадали про важливість дотримання карантиних вимог

Дата: 26.02.2021 15:33
Кількість переглядів: 706

Великобурлуцькою селищною радою спільно з поліцейськими офіцерами Великобурлуцької громади проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання, розташованими на території населених пунктів громади, щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів у зв’язку з загостренням ситуації з пандемією респіраторної хвороби COVID-19.

 

24 лютого головний спеціаліст відділу благоустрою та комунальної власності селищної ради Володимир Доля разом з поліцейським офіцером громади Віталієм Пономарем провели зустрічі з підприємцями в смт Великий Бурлук задля  роз’яснення та доведення до відома постанови Кабінету Міністрів України  від 09.12.2021 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 

Під час бесід зосереджувалася увага на питанні дотримання режиму роботи закладів громадського харчування та торгівлі, на важливості особистої безпеки працівників і відвідувачів, обов'язковому використанні засобів індивідуального захисту, дотриманні  соціальної дистанції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.