Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

03 Квітня, 2019 р., 14:35
29 березня за підтримки Великобурлуцького селищного голови В.М. Терещенка відбулася екскурсія учнів 4-8 класів до міста Харків, в ході якої діти відвідали планетарій ім.Ю.А.Гагаріна та Харківський історичний музей ім.М.Ф.Сумцова.
26 Березня, 2019 р., 16:19
23 березня в місті Харків в манежі НАУ «ХАІ» відбулося встановлення рекорду Украни з наймасовішої одночасної гри «Що? Де? Коли?». Великобурлуцьку об’єднану територіальну громаду представляла збірна команда учнів «Кмітливі бурлучани», до складу якої ввійшли учні КЗ «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Пащенко Денис, Дєвочко Оксана, Єфімова Марія; учениця КЗ «Площанський ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Кисіль Віра та учениця КЗ «Першогнилицький ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Вдовіченко Анастасія.
26 Березня, 2019 р., 10:39
25 березня 2019 року відбулося чергове 14 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання. В ході засідання розглянуто питання, які до цього були обговорені на засіданнях відповідних постійних комісій селищної ради.
26 Березня, 2019 р., 09:28
І знову свято в Великобурлуцькій бібліотеці для дітей і винуватиця цього свята знову її Величниця Книга та найкращі читачі І етапу (відбіркового) Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019».  22 березня 2019 року у цікаві та пізнавальні мандри по книжковому морю були запрошені учні сьомих класів, найактивніші читачі бібліотек Великобурлуцької ОТГ: Кур’янова Софія, Мулик Дар’я, Сорокіна Дарія, Григор’єва Діана.
22 Березня, 2019 р., 16:12
Книга – чудове надбання людства, наш кращий порадник і друг, вірна супутниця життя. Вона допомагає найкраще зрозуміти навколишню дійсність, вивчити досвід старших поколінь. Видатний педагог В.О. Сухомлинський писав: «Читання як джерело духовного збагачення не зводиться до вміння читати; з цього вміння воно тільки починається...».
22 Березня, 2019 р., 16:02
20 березня 2019 року в приміщенні Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» відбувся  І етап фестивалю дружин юних пожежних. Фестиваль організовано Комунальним закладом «Великобурлуцький  центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» спільно з  Великобурлуцьким районним сектором ГУДСНС України.
15 Березня, 2019 р., 14:37
14 березня в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося засідання Ради регіонального розвитку.
14 Березня, 2019 р., 10:30
Працівники  КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей» продовжують вшановувати пам'ять великого поета, митця, художника і політичного діяча Т.Г.Шевченка. Так, 13 березня  для учнів 7-а кл. Великобурлуцького ліцею   бібліотекарем Маргаритою Ніконенко була підготовлена та проведена літературна вікторина-квест «Тарасове слово звучатиме вічно».  Дітям було запропоновано  розділитися на дві команди - «Бандуристи» та «Кобзареві діти» і  пройти такі зупинки: «Розминка», «Секретна абетка», «Пошукова»,  «Знайди зайве», «Поетичний», «Хто швидше». Усі учасники показали свої знання та довели, що знають немало про Тараса Григоровича, а також дізналися багато цікавої інформації, яку, можливо, і не чули раніше. Але змагання є змаганням і  переможцем стала команда «Кобзареві діти». Від бібліотеки капітанам було вручено дипломи та подаровано для класу плакат, який містить інформацію про життя та творчість Т.Г.Шевченка.
14 Березня, 2019 р., 09:22
В останню суботу лютого на Великобурлуцькому водосховищі відбувся третій зимовий турнір із спортивного лову риби, започаткований Великобурлуцьким селищним головою Віктором  Терещенком.
13 Березня, 2019 р., 16:10
З нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Великобурлуцькому каналізаційно-водопровідному комунальному підприємстві «Водоканал» пройшли урочисті збори трудового колективу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних